برگزاری آیین گشایش نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار خراسان شمالی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، آیین گشایش نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار خراسان شمالی در محل دانشگاه پیام نور برگزار گردید.

دکترمحمدعلی شجاعی، استاندار خراسان شمالی در این آیین اظهار داشت : در دو یا سه دهه اخیر گام های خوبی برای توسعه اقدامات پژوهشی انجام شده است و در مقایسه با دهه 70، که پژوهش جایگاه مناسبی نداشت، توجه ها به تحقیق و پژوهش بیشتر شده است.
وی افزود: اما هنوز فاصله زیادی با کشورهای رشد یافته داریم و باید تلاش های بیشتری در این زمینه انجام شود.
وی کمبود اعتبار را از مشکلات حوزه پژوهش عنوان کرد و گفت: یکی از شاخص های توسعه، میزان اعتباری است که برای پژوهش منظور می شود.
دکتر شجاعی اظهار داشت: دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی که محور اصلی تحقیق و پژوهش هستند سهم کمی از اعتبارات دارند.
وی با اشاره به اینکه میزان اعتبار اختصاص یافته و نحوه توزیع آن دو عامل مهم در امر پژوهش است گفت: برای اینکه با همین اعتبار اندک به نتیجه برسیم باید پژوهش ها کاربردی شود.
دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد و جانشین ستاد هفته پژوهش در خراسان شمالی نیز در این آیین گفت: برنامه های هفته پژوهش امسال با شعار ' پژوهش هوشمند، فناوری ارزش آفرین در خدمات تولید ملی ' پیگیری می شود و هدف از آن، ترویج فرهنگ پژوهش و ارتقای جایگاه آن است.
وی  افزود: برگزاری جشنواره دانشجویی و جشنواره دانش آموزی از جمله برنامه های هفته پژوهش است که در آیین اختتامیه، از برگزیدگان آن در کنار سایر منتخبان تجلیل می شود.
گفتنی است؛  نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار خراسان شمالی در 75 غرفه در محل دانشگاه پیام نور واحد بجنورد آغاز به کار کرده است و در آن دستاوردهای 35 دستگاه اجرایی، مرکز علمی و تحقیقاتی به نمایش گذاشته شده است.
این نمایشگاه در طول هفته پژوهش از ساعت 9 تا 19 برای حضور علاقمندان دایر است.