انتصاب دکتر سید بیژن جیا به سمت مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه

/

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، دکتر احمد محقر ، رئیس دانشگاه بجنورد، در حکمی دکتر سید بیژن جیا عضو هیأت علمی گروه آموزشی فیزیک را به سمت « مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه » منصوب کرد.

در این حکم خطاب به دکتر جیا آمده است:

با سلام و احترام؛

نظر به مراتب تعهد و شایستگی جناب‌عالی و بنا به پیشنهاد معاون محترم آموزشی و پژوهشی، به موجب این ابلاغ از تاریخ ۱۴۰۰/۰۶/۰۱ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی برای مدت دو سال به‌عنوان "مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه" منصوب می‌شوید. امید است با لطف و عنایت پروردگار متعال در پیشبرد اهداف دانشگاه و در انجام مسئولیت‌های محوله با رویکرد برنامه‌محوری و کیفیت‌گرایی موفق و مؤید باشید.

رئیس دانشگاه همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات دکتر ابراهیم محمدی رازی، در زمان تصدی سمت «مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه» تشکر و قدردانی نمود.